Power-manager ignores the configuration

Bug #160200 reported by santins on 2007-11-05
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned
acpi (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

I'm running Ubuntu 7.10 in an ACER travelmate 4000. I have configured the power manager to hibernate when the battery is low charge but this never happens. The computer exhausts the battery and don't hibernate. The same happens with suspend and shut down...

Why is this bug invalid?

On Dec 1, 2007 4:30 AM, Nanley Chery <email address hidden> wrote:
> ** Changed in: ubuntu
> Status: New => Invalid
>
>
> --
> Power-manager ignores the configuration
> https://bugs.launchpad.net/bugs/160200
> You received this bug notification because you are a direct subscriber
> of the bug.
>

SK (stephantom) on 2007-12-05
Changed in acpi:
assignee: nobody → desktop-bugs

It was reassigned to acpi (where power manager gets it information from about your battery).

Changed in acpi:
assignee: desktop-bugs → nobody

To provide more information so this bug can be diagnosed, please attach the following information to the bug report as _separate_ attachments (commands in quotes go into the command line, without quotes):

* Output of 'uname -a'
   "uname -a > uname.log"
   attach this file to this bug report
* Output of 'sudo lspci -vvnn'
   "sudo lspci -vvnn > lspci.log"
   attach this file to this bug report
* Output of 'sudo dmidecode'
   "sudo dmidecode > dmidecode.log"
   attach this file to this bug report
* Try to hibernate/suspend and then restart the system and attach /var/log/kern.log.0
   "cat /var/log/kern.log.0 > kern.log.0"
   attach this file to this bug
* Tarball of /proc/acpi directory
   "tar -cvf proc-acpi.tar /proc/acpi"
   attach this file to this bugreport

Thanks!

Changed in acpi:
status: New → Incomplete
santins (santins) wrote :
santins (santins) wrote :
santins (santins) wrote :
santins (santins) wrote :
santins (santins) wrote :
Changed in acpi:
importance: Undecided → Medium
status: Incomplete → Confirmed
Martin Erik Werner (arand) wrote :

This might be related to Bug #135548

Pajarraco (mail-pajarraco) wrote :

The same problems happen to me. I have Dell xps M1530, and running Hardy.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers