Extremely slow since upgrading Ubuntu

Bug #156902 reported by Harry S. on 2007-10-25
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

Binary package hint: firefox

Since upgrade to 7.10, all functions are extremely slow. I did a speed test and results showed very high ratings. However, I wait for several seconds to find sites (even when going back arrows). Opening my offline programs has slowed also.
Harry S.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Wed Oct 24 20:27:02 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.10
Package: firefox 2.0.0.8+2nobinonly-0ubuntu1
PackageArchitecture: i386
SourcePackage: firefox
Uname: Linux nav01 2.6.22-14-generic #1 SMP Sun Oct 14 23:05:12 GMT 2007 i686 GNU/Linux

Harry S. (chickman1) wrote :
Daniel Hahler (blueyed) wrote :

If offline programs have also slowed down, then it's no firefox bug.
Any chance you are using xserver-xgl? There have been reports that this slows down everything.

Changed in firefox:
status: New → Incomplete

Not using xserver-xgl.

On Thu, 2007-10-25 at 01:19 +0000, dAniel hAhler wrote:
> If offline programs have also slowed down, then it's no firefox bug.
> Any chance you are using xserver-xgl? There have been reports that this slows down everything.
>
> ** Changed in: ubuntu
> Sourcepackagename: firefox => None
> Status: New => Incomplete
>

Daniel Hahler (blueyed) wrote :

Do you think it's related to firefox? Or do you have just used the "Report a Problem" from Firefox' "Help" menu?

Harry S. (chickman1) wrote :

It may not be a Firefox problem. I did report the problem from the help
menu. There is a 10 second delay when checking email in Evolution, so it
is most likely more than a Firefox problem. There is a huge delay when
going from page to page in Firefox. I can not run the G Force video
driver since upgrading to Ubuntu 10, so I imagine there is a bug in the
upgrade.
Harry S.
On Thu, 2007-10-25 at 18:35 +0000, dAniel hAhler wrote:
> Do you think it's related to firefox? Or do you have just used the
> "Report a Problem" from Firefox' "Help" menu?
>

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. Could you please attach the files in /var/log/dist-upgrade to this bug report?

This will greatly aid us in tracking down your problem.

We think that maybe you used 8.04 now or fresh install your ubuntu so this bug report is closed because there is no respon for a long time and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers