when the CD/DVD inserted, it doesn't appear and my display adapter can't recognized by Edubuntu

Bug #129829 reported by deru on 2007-08-01
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

when the CD/DVD inserted, it doesn't appear the content of the volume. And when I try to mount it, I have a warning: Unable to mount the selected volume, with details : mount: special device /dev/hda does not exist.
My display adapter can't recognized by Edubuntu and when I try to activates the Desktop effect, its always appears white blank screen.
And when I try to connecting to the LCD Projector, its doesn't appears anything whit the blue screen and no signal.
I try it on my both two laptops with wide screen: HP Presario V3500 and Axioo M54V

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Thu Aug 2 06:21:43 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.04
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-panel
Package: gnome-panel 1:2.18.1-0ubuntu3.1
PackageArchitecture: i386
ProcCmdline: gnome-panel --sm-client-id default1
ProcCwd: /home/panprop
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gnome-panel
Uname: Linux edubuntupanprop 2.6.20-16-generic #2 SMP Thu Jun 7 20:19:32 UTC 2007 i686 GNU/Linux

deru (d-marahlaut) wrote :
Kees Cook (kees) wrote :

Thanks for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. I have unmarked it as a security issue since this bug does not show evidence of allowing attackers to cross privilege boundaries nor directly cause loss of data/privacy. Please feel free to report any other bugs you may find.

Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering is this still an issue for you? Can you try with latest Ubuntu release? Thanks in advance.

Jean-Baptiste Lallement (jibel) wrote :

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to "New". Thanks again!

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers