workspace isn't working - sometimes I lose everything from the screen as well.

Bug #122447 reported by DBG on 2007-06-26
6
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

On my desktop I took the option to use better graphic display which allows for swaying panels. Another thing I did when I first had it was create 4 "workspaces". The workspaces still function, but no longer allow movement "round the corner". i.e./ I can't drag a panel to another workspace anymore.

Occasionaly (and I don't know if it's related to the other problem) the movable bars at the top and bottom of my desktop simply disappear. They come back when I re-boot (I can reboot by pressing on the physical on/off switch of my computer - that opens a panel with the various options for switching off or re-booting etc.

It may be that this problem was provoked by a power outage in my appartment, although I didn't notice a detrimental effect straight away.

ProblemType: Bug
Architecture: i386
Date: Tue Jun 26 23:51:13 2007
DistroRelease: Ubuntu 7.04
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-panel
Package: gnome-panel 1:2.18.1-0ubuntu3.1
PackageArchitecture: i386
ProcCmdline: gnome-panel --sm-client-id default1
ProcCwd: /home/dbg
ProcEnviron:
 PATH=/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games
 LANG=en_US.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: gnome-panel
Uname: Linux dbg 2.6.20-16-generic #2 SMP Thu Jun 7 20:19:32 UTC 2007 i686 GNU/Linux

DBG (dbg) wrote :
sclose (scotclose) wrote :

I am also losing the top and bottom panels when I switch workspaces. When I first start up, I see 4 workspace icons at the lower right of the desktop, but if I click on one to go to that workspace, I see nothing except the background wallpaper, and the ctrl-alt-arrow keys do not seem to do anything. The only thing I can seem to do at that point is to ctrl-alt-backspace to restart the GUI.
This is a new upgrade to 7.10 Gutsy.

Other bugs that seem to be reporting the same problem are:
151636
147322
150346

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. You reported this bug a while ago and there hasn't been any activity in it recently. We were wondering is this still an issue for you? Can you try with latest Ubuntu release? Thanks in advance.

We are closing this bug report because it lacks the information we need to investigate the problem, as described in the previous comments. Please reopen it if you can give us the missing information, and don't hesitate to submit bug reports in the future. To reopen the bug report you can click on the current status, under the Status column, and change the Status back to New. Thanks again!.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers