login screen remains after login.

Reported by Shiva Narrthine on 2013-04-28
18
This bug affects 4 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu
Undecided
Unassigned

Bug Description

After I log in on Ubuntu 13.04, The login screen remains even though the launcher etc are functioning. Even the right click on the desktop is broken and I can't change the wallpaper.

(attached image)

Related to this bug: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-settings-daemon/+bug/1115886

Setting show desktop icons to true fixed it. But setting it to false again breaks it.

Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. It seems that your bug report is not filed about a specific source package though, rather it is just filed against Ubuntu in general. It is important that bug reports be filed about source packages so that people interested in the package can find the bugs about it. You can find some hints about determining what package your bug might be about at https://wiki.ubuntu.com/Bugs/FindRightPackage. You might also ask for help in the #ubuntu-bugs irc channel on Freenode.

To change the source package that this bug is filed about visit https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1173834/+editstatus and add the package name in the text box next to the word Package.

[This is an automated message. I apologize if it reached you inappropriately; please just reply to this message indicating so.]

tags: added: bot-comment
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in ubuntu:
status: New → Confirmed
Marius Hofert (marius-hofert) wrote :

Hi, I reported (most likely) the same bug here: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/unity/+bug/1165256

Marius Hofert (marius-hofert) wrote :

Let me add that this bug also disappears in my case if I choose to show the desktop icons. So, indeed, https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-settings-daemon/+bug/1115886 is the cause.

Danilo Silva (danilodesign2005) wrote :

I have this also, but it becomes to work normally after a couple of minutes.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments