"Mesk į galą"

Bug #480365 reported by dinoDI
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntu.lt web site
New
Undecided
Unassigned

Bug Description

Naujienų skyriuje, kiekvienoje temoje prie "x komentarų", "Skaityti daugiau", galėtumėte pridėti mini ženkliuką "mesti į komentarų galą" (nebutinai rašyti, galėtu debesėlis išlysti, kas nesuprastu, kas tai per ikona), nes reikia ne tik atsiversti komentarus, bet ir kiekvieną kart reikia "važiuoti" žemyn, tai labai nepatogu, kai tik reikia perskaityti paskutinį naujausią...(Ne būtinybė, bet patogumas).

Revision history for this message
Mantas Zimnickas (sirex) wrote :

Jei esi prisijungęs, tai rodo „10 komentarų 1 naujas Skaityti daugiau“, paspaudus ant „1 naujas“, numeta ne į galą, o į naują komentarą. Bet šiaip jo, gal būt galima tobulinti tą vietą, beje gal esi matęs kokioje nors svetainėje tokią realizaciją „Mesk į galą“? Būtų įdomu pasižiūrėti kaip tai realiai atrodo ir kas tai naudoja.

Revision history for this message
dinoDI (dinodi) wrote :

Šiaip kiek atsimenu nesu matęs, pranešiu jeigu rasiu. Radau Spiegel.de (vokiečių dienraštis) tik tokį atvejį, kai paspaudus ant ikonos, išlenda debesėlis ir tereikia įrašyti komentarų puslapio skaičių, bet ubuntų.lt naujienose komentarai eina žemyn viena tiese, tai nelabai ir aktualu.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.