wiki: Attribute error - 'Request' object has no attribute '_page_headings'

Bug #276414 reported by Neal McBurnett on 2008-09-30
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu Website - OBSOLETE
Undecided
Unassigned

Bug Description

When viewing this page

 https://wiki.ubuntu.com/TeamReports/March2008#US%20Colorado%20Team

everything looks fine until this include statement is encountered after the end of the Mobile Team report

<<Include(ServerTeam/ReportingPage/2008-03,"Server Team",3,from="## ReportStart", to="## ReportEnd")>>

At that point, the rest of the page is not displayed and this error is displayed instead:

AttributeError 'Request' object has no attribute '_page_headings'
If you want to report a bug, please save this page and attach it to your bug report.
    * Show debugging information
    * Report bug
    * Visit MoinMoin wiki

The "Show debugging information" link gives a helpful stack trace.

I'm assuming that this worked before the wiki was upgraded to moin 1.6.
Edit number 44 on 2008-08-06 09:23:38 made a change to the markup that affected that include line.
The previous version doesn't perform the include, but the rest of the page is displayed.
https://wiki.ubuntu.com/TeamReports/March2008?action=recall&rev=43

So there seems to be a moin bug, or at least a bug in the process for upgrading wiki markup to 1.6

Neal McBurnett (nealmcb) wrote :

A different form of the include is used in more recent team reports, and using it fixed a similar problem in the April team report:

 <<Include(ServerTeam/ReportingPage/2008-04, ,from="## ReportStart", to="## ReportEnd")>>

Here is a diff:

https://wiki.ubuntu.com/TeamReports/April2008?action=diff&rev2=25&rev1=24

I assume there are other pages out there to be fixed, and getting a complete list of them would resolve this bug. I've left the March page alone for the moment, for testing and fixing by others.

It would also be nice for moin to not bail out with this kind of problem.

Chris Johnston (cjohnston) wrote :

Neal - can that page be fixed and this bug be closed please?

Neal McBurnett (nealmcb) wrote :

I fixed the original page, as noted in this diff: https://wiki.ubuntu.com/TeamReports/March2008?action=diff&rev2=46&rev1=45

If others run into the same problem, it seems easy to fix - dropping two parameters and one comma....

Changed in ubuntu-website:
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers