Help site search not working; Getting 302 Moved error

Bug #1587496 reported by Wise Melon on 2016-05-31
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntu-website-content
Undecided
Unassigned

Bug Description

I have recently noticed that I an unable to search for things through the Ubuntu Help website (https://help.ubuntu.com/) because Google has moved the search used by the site. As I am told when I try to search for something:

    302_Moved_Ubuntu_Help_Google_Search.png

In the screenshot you will see that there is a link, the link links to this page "https://cse.google.com/cse?cof=FORID%3A9&cx=003883529982892832976%3Ae2vwumte3fq&ie=UTF-8&q=kvm&sa=Search&ad=n9&num=10&siteurl=https%3A%2F%2Fhelp.ubuntu.com%2F" for my specific search for "kvm". Though clicking on the link doesn't seem to get me anywhere, though that may be due to my browser settings.

information type: Proprietary → Public
Peter Mahnke (peterm-ubuntu) wrote :

it works for us... are you still seeing the bug? what page were you searching from?

Peter

Changed in ubuntu-website-content:
status: New → Incomplete

Yes, I am, I was searching from the main page (https://help.ubuntu.com/), but it seems to be the same for the others.

summary: - Help site search not working due to Google moving it
+ Help site search not working; Getting 302 Moved error
Peter Mahnke (peterm-ubuntu) wrote :

Do you have javascript turned off? I think the site is using a google CSE, which uses javascript to render the page.

No, JavaScript is definitely enabled.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers