Hide unused account plugins

Bug #1495531 reported by David Barth
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Canonical System Image
Wishlist
David Barth
Online Accounts setup for Ubuntu Touch
Wishlist
Unassigned
Ubuntu UX
Undecided
Matthew Paul Thomas
webapps-sprint
Medium
Alberto Mardegan
ubuntu-system-settings-online-accounts (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

This is a proposal to hide unused account plugins, in particular default system account plugins, until an application is installed that can make use of them.

Related branches

David Barth (dbarth)
Changed in ubuntu-system-settings-online-accounts:
importance: Undecided → Wishlist
Changed in ubuntu-ux:
assignee: nobody → Matthew Paul Thomas (mpt)
status: New → Confirmed
Changed in ubuntu-ux:
status: Confirmed → Triaged
David Barth (dbarth)
Changed in webapps-sprint:
milestone: none → sprint-14
assignee: nobody → Alberto Mardegan (mardy)
status: New → Triaged
importance: Undecided → Medium
David Barth (dbarth)
Changed in ubuntu-system-settings-online-accounts:
status: New → Fix Committed
Changed in ubuntu-ux:
status: Triaged → Fix Committed
Changed in webapps-sprint:
status: Triaged → Fix Committed
Revision history for this message
Matthew Paul Thomas (mpt) wrote :
Changed in canonical-devices-system-image:
status: New → Fix Committed
importance: Undecided → Wishlist
assignee: nobody → David Barth (dbarth)
milestone: none → ww02-2016
Revision history for this message
Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package ubuntu-system-settings-online-accounts - 0.7+16.04.20151126-0ubuntu1

---------------
ubuntu-system-settings-online-accounts (0.7+16.04.20151126-0ubuntu1) xenial; urgency=medium

  [ Alberto Mardegan ]
  * Fixes to the password dialog and tests: Correct layout, by setting a
    height on the button row Don't handle the finished() signal more
    than once Fix click hook tests, by using a sincle D-Bus connection
    for all tests (LP: #1418090, #1508935)
  * Hide providers which no application can use (LP: #1495531)

  [ CI Train Bot ]
  * New rebuild forced.

 -- David Barth <email address hidden> Thu, 26 Nov 2015 16:06:02 +0000

Changed in ubuntu-system-settings-online-accounts (Ubuntu):
status: New → Fix Released
David Barth (dbarth)
Changed in webapps-sprint:
milestone: sprint-14 → sprint-17
Changed in canonical-devices-system-image:
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in ubuntu-system-settings-online-accounts:
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in ubuntu-ux:
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in webapps-sprint:
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in canonical-devices-system-image:
status: Fix Released → Fix Committed
Changed in canonical-devices-system-image:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers