Impossible to upload pictures to websites (like twitter)

Bug #1439795 reported by Alan Pope 🍺🐧🐱 🦄 on 2015-04-02
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
webbrowser-app (Ubuntu RTM)
Undecided
Unassigned

Bug Description

I just tried to tweet a picture and was foiled.

Steps to reproduce.

On a clean up to date retail bq phone.

1. Open camera app, take picture
2. Open web browser
3. Go to twitter.com, sign in
4. Press new tweet button at top right, allow location detection when asked
5. Type something funny, press the camera button to upload a picture
At this point content hub appears
6. Choose gallery.
7. Select a picture
At this point you get the content hub dialog again. Browser has died. Lost context of what I was doing, give up.

Expected outcome

8. Browser re-appears with picture attached to tweet.

Looks like application lifecycle has reaped the browser.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

Changed in webbrowser-app (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Olivier Tilloy (osomon) on 2015-04-07
affects: webbrowser-app (Ubuntu) → webbrowser-app (Ubuntu RTM)
Olivier Tilloy (osomon) wrote :

I’m not seeing this. Tested both on RTM (image #20) and vivid-proposed, I’m able to attach a picture from the gallery to a tweet successfully.

@Alan: can you reliably reproduce the issue, or was it only a one-off?

Changed in webbrowser-app (Ubuntu RTM):
status: Confirmed → Incomplete

I'm having difficulty reproducing it now :(

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers