MediaPlayer shows error on launch "no files", altho media files are on device

Bug #1338659 reported by Peter Hultqvist
4
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
mediaplayer-app (Ubuntu)
Undecided
Unassigned
mediaplayer-app (Ubuntu RTM)
Undecided
Unassigned

Bug Description

krillin, rtm 208
Steps
1) copied over several video files
2) files appear recognized in the video scope
3) go to media player, launch
Expected: files would be available to play
Result: error dialog is shown "no file selected to play", and closes on acknowledgment
4) go to video scope, select video file
5) media player launches and plays video
6) right edge swipe, close the media player app
7) launch once again media player app
Expected: files would be available to play
Result: error dialog is shown "no file selected to play", and closes on acknowledgment

Original bug

Nexus 7, devel channel, flashed today

I've placed two files in the video folder, one mp4 and one mkv.

Launching the Media player give me a message about no video selected, I guess it is because it expected the media file as an argument.
In the end I hope there will be a video picker launched.

Clicking on the file in the file manager does not launch the video player.

tags: removed: avengers
Revision history for this message
Peter Hultqvist (hultqvist) wrote :

Media player now launches when I tap an mp4 file.

The audio playback starts but no video.

Revision history for this message
Peter Hultqvist (hultqvist) wrote :

Above was using devel-133

kevin gunn (kgunn72)
summary: - Media files are not recognized
+ MediaPlayer shows error on launch "no files", altho media files are on
+ device
description: updated
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers