ubuntu_ltp_syscalls test tend to timeout on ARM64 node wright

Bug #1841890 reported by Po-Hsu Lin on 2019-08-29
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
ubuntu-kernel-tests
Undecided
Sean Feole

Bug Description

This issue will need to be investigated.

* X-4.4 OK
* X-4.15 Not OK
* B-4.15 Not OK
* B-5.0 Not OK
* D-5.0 Not OK

Po-Hsu Lin (cypressyew) on 2019-08-29
tags: added: 4.15 5.0 arm64 disco sru-20190812 ubuntu-ltp-syscalls
tags: added: bionic
Sean Feole (sfeole) on 2019-11-12
Changed in ubuntu-kernel-tests:
status: New → Triaged
assignee: nobody → Sean Feole (sfeole)
Sean Feole (sfeole) wrote :

B-5.0 Appears to be booting ok
D-5.0 Appears to be booting ok
B-4.15 Appears to be booting ok
X-4.15 Appears to be booting ok

Anything further should be investigated on the HWE MAAS server.

Changed in ubuntu-kernel-tests:
status: Triaged → Invalid
Po-Hsu Lin (cypressyew) wrote :

Comment 1 is incorrect.

"Booting" is not the right way to test this. There is nothing to do with the MAAS server
This bug is for ubuntu_ltp_syscalls test itself.

I have checked the ubuntu_ltp_syscalls test reports for the following kernels:
* X-4.15 OK
* B-4.15 OK
* B-5.0 OK
* D-5.0 OK

The test was successfully executed on them. So yeah this bug can be closed.

Changed in ubuntu-kernel-tests:
status: Invalid → Fix Released
Sean Feole (sfeole) wrote :

This needs to be more clear in the future. "Timing out" Can mean many sorts of things

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers