Missing wallpaper

Bug #1411990 reported by Bruce Pieterse on 2015-01-17
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Ubuntu GNOME
Undecided
Unassigned
ubuntu-gnome-default-settings (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Once ubiquity shows in a new install, the default background that is used in GNOME is missing, rendering a very dark blue background. Existing installations of Vivid that had a background set and was using the default wallpaper has also disappeared after restarting.

Bruce Pieterse (octoquad) wrote :
Ubuntu QA Website (ubuntuqa) wrote :

This bug has been reported on the Ubuntu ISO testing tracker.

A list of all reports related to this bug can be found here:
http://iso.qa.ubuntu.com/qatracker/reports/bugs/1411990

tags: added: iso-testing
Bruce Pieterse (octoquad) wrote :

Once installation is complete, the blue background still persists.

Bruce Pieterse (octoquad) wrote :

Lock screen is ok.

Launchpad Janitor (janitor) wrote :

This bug was fixed in the package ubuntu-gnome-default-settings - 15.04.2

---------------
ubuntu-gnome-default-settings (15.04.2) vivid; urgency=medium

  * Update uri for default Adwaita background (LP: #1411990)
 -- Tim Lunn <email address hidden> Sun, 18 Jan 2015 07:20:27 +1100

Changed in ubuntu-gnome-default-settings (Ubuntu):
status: New → Fix Released
Tim Lunn (darkxst) on 2015-01-17
Changed in ubuntu-gnome:
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments