With blocks in left & right, the drupal forums are cut

Bug #677792 reported by costales on 2010-11-20
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
UD Theme
Medium
Michael Lustfield

Bug Description

Hi! I put blocks in the left and right on the page and I use Drupal forum (core),

Bug: In WEBKIT browsers (Chromium, Arora, Epiphany...) the forums are cut.
In Firefox, ie8, Opera all works perfect.

I just test in a fresh installation, and I confirm this problem.

You can see the bug here: http://ubuntu-ast.org/?q=es/forum or in the attachment screenshots.

Thanks very much!

costales (costales) wrote :
costales (costales) wrote :

It seems this isn't just a webkit bug but does happen in other browsers too.

Changed in ubuntu-drupal-theme:
importance: Undecided → Medium
status: New → Confirmed
Changed in ubuntu-drupal-theme:
assignee: nobody → Michael Lustfield (mtecknology)

HA! I found it. Apparently webkit has issues with 'holy grail' layouts. I think I fixed it but would like you to verify.

Changed in ubuntu-drupal-theme:
status: Confirmed → Fix Committed

I guess the fix to this broke something else.....

Changed in ubuntu-drupal-theme:
status: Fix Committed → In Progress

Removing #center {overflow: hidden; } solves this particular issue. However, other parts of the theme wrap incorrectly.

Finally resolved in r82.

Changed in ubuntu-drupal-theme:
status: In Progress → Fix Committed
costales (costales) wrote :

Sorry the delay.

I think is fixed! :D

I uploaded and all works perfect:
http://ubuntu-ast.org/foros

Thanks very much Michael!!

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related blueprints