image-serve incorrectly builds metadata for containers with no namespace

Bug #1913782 reported by Alex Schultz
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
tripleo
Medium
Alex Schultz

Bug Description

When using RH Satellite there is no namespace in the container URI.

e.g. docker://server:5000/testing-osp16_1_containers-octavia-worker:16.1

The image-serve catalog incorrectly builds the _catalog data when there is no namespace so we need to account images without a namespace. This also causes these containers not to be managed via the openstack tripleo container image commands.

Revision history for this message
Alex Schultz (alex-schultz) wrote :
Changed in tripleo:
milestone: wallaby-3 → wallaby-rc1
Revision history for this message
OpenStack Infra (hudson-openstack) wrote : Fix included in openstack/tripleo-common 13.2.0

This issue was fixed in the openstack/tripleo-common 13.2.0 release.

Revision history for this message
OpenStack Infra (hudson-openstack) wrote : Fix included in openstack/tripleo-common 11.6.0

This issue was fixed in the openstack/tripleo-common 11.6.0 release.

Revision history for this message
OpenStack Infra (hudson-openstack) wrote : Fix included in openstack/tripleo-common 12.4.4

This issue was fixed in the openstack/tripleo-common 12.4.4 release.

Revision history for this message
OpenStack Infra (hudson-openstack) wrote : Fix included in openstack/tripleo-common 15.0.0

This issue was fixed in the openstack/tripleo-common 15.0.0 release.

Changed in tripleo:
milestone: wallaby-rc1 → xena-1
Changed in tripleo:
milestone: xena-1 → xena-2
Changed in tripleo:
milestone: xena-2 → xena-3
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers