[quickstart] Newton TripleO-UI config gets written out the wrong way

Bug #1730408 reported by Jason E. Rist on 2017-11-06
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
tripleo
Medium
wes hayutin

Bug Description

When running a newton quickstart, the TripleO-UI configuration doesn't get written properly
( /var/www/openstack-tripleo-ui/dist/tripleo_ui_config.js )

Current Result:
http://paste.openstack.org/show/625464/

Expected - the config file must be valid JSON so the chunk that gets written (or overwritten) must be in the squiggly bracket like so. Also, depending on https or http, that must also be written properly (i.e. utilizing the haproxy passthrough)
http://paste.openstack.org/show/625630/

Changed in tripleo:
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
tags: added: quickstart
tags: added: ui
wes hayutin (weshayutin) on 2017-11-06
Changed in tripleo:
assignee: nobody → wes hayutin (weshayutin)
milestone: none → queens-3
milestone: queens-3 → queens-2
Changed in tripleo:
milestone: queens-2 → queens-3
Changed in tripleo:
milestone: queens-3 → queens-rc1
Changed in tripleo:
milestone: queens-rc1 → rocky-1
Changed in tripleo:
milestone: rocky-1 → rocky-2
Changed in tripleo:
milestone: rocky-2 → rocky-3
Changed in tripleo:
milestone: rocky-3 → rocky-rc1
Changed in tripleo:
milestone: rocky-rc1 → stein-1
Changed in tripleo:
milestone: stein-1 → stein-2
Changed in tripleo:
milestone: stein-2 → stein-3
Changed in tripleo:
status: Triaged → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers