oooq teardown is not deleting bmc's of previous run

Bug #1722460 reported by Sanjay Upadhyay on 2017-10-10
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
tripleo
High
wes hayutin

Bug Description

When running quickstart.sh with -T ALL, facing problem with "Domain compute_0 already exists" - looking at the options submitted to ./quickstart -
./quickstart.sh -T ALL -n -e @/home/sanjayu/workspace/tripleo-quickstart/mynetworkconfigfile.yml -c config/general_config/featureset001.yml -N config/nodes/1ctlr_1comp.yml -R master -w ~/workspace/sm02v1 sm02v1

====Error===
TASK [undercloud-deploy : Create the Virtual BMCs] *****************************
task path: /home/sanjayu/workspace/sm02v1/usr/local/share/ansible/roles/undercloud-deploy/tasks/configure-vbmc.yml:73
Monday 09 October 2017 15:55:02 +0000 (0:00:00.232) 0:11:05.051 ********
failed: [undercloud] (item={u'flavor': u'control', u'virtualbmc_port': 6230, u'name': u'control_0'}) => {"changed": false, "cmd": ["vbmc", "add", "control_0", "--port", "6230", "--libvirt-uri", "qemu+ssh://stack@192.168.23.1/session?socket=/run/user/1000/libvirt/libvirt-sock&keyfile=/root/.ssh/id_rsa_virt_power&no_verify=1&no_tty=1"], "delta": "0:00:00.655341", "end": "2017-10-09 15:55:03.696923", "failed": true, "item": {"flavor": "control", "name": "control_0", "virtualbmc_port": 6230}, "rc": 1, "start": "2017-10-09 15:55:03.041582", "stderr": "Domain control_0 already exists", "stdout": "", "stdout_lines": [], "warnings": []}
failed: [undercloud] (item={u'flavor': u'compute', u'virtualbmc_port': 6231, u'name': u'compute_0'}) => {"changed": false, "cmd": ["vbmc", "add", "compute_0", "--port", "6231", "--libvirt-uri", "qemu+ssh://stack@192.168.23.1/session?socket=/run/user/1000/libvirt/libvirt-sock&keyfile=/root/.ssh/id_rsa_virt_power&no_verify=1&no_tty=1"], "delta": "0:00:00.654652", "end": "2017-10-09 15:55:05.034984", "failed": true, "item": {"flavor": "compute", "name": "compute_0", "virtualbmc_port": 6231}, "rc": 1, "start": "2017-10-09 15:55:04.380332", "stderr": "Domain compute_0 already exists", "stdout": "", "stdout_lines": [], "warnings": []}

Steps to reproduce -
Run ./quickstart $VIRTHOST
Run quickstart -T all $VIRTHOST

It seems teardown is not really deleting the vbmc ports.

Changed in tripleo:
milestone: none → queens-2
importance: Undecided → Medium
status: New → Triaged
wes hayutin (weshayutin) on 2017-10-11
Changed in tripleo:
importance: Medium → High
assignee: nobody → wes hayutin (weshayutin)
Changed in tripleo:
milestone: queens-2 → queens-3
Changed in tripleo:
milestone: queens-3 → queens-rc1
Changed in tripleo:
milestone: queens-rc1 → rocky-1
Changed in tripleo:
milestone: rocky-1 → rocky-2
Changed in tripleo:
milestone: rocky-2 → rocky-3
Changed in tripleo:
milestone: rocky-3 → rocky-rc1
Changed in tripleo:
milestone: rocky-rc1 → stein-1
Changed in tripleo:
milestone: stein-1 → stein-2
Changed in tripleo:
milestone: stein-2 → stein-3
Changed in tripleo:
milestone: stein-3 → stein-rc1
Changed in tripleo:
milestone: stein-rc1 → train-1
Changed in tripleo:
milestone: train-1 → train-2
Changed in tripleo:
milestone: train-2 → train-3
Changed in tripleo:
milestone: train-3 → ussuri-1
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers