Newton buildimage job failing with "one of the arguments --all --type is required"

Bug #1697413 reported by Julie Pichon on 2017-06-12
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
tripleo
High
Julie Pichon

Bug Description

Example failure: http://logs.openstack.org/02/473302/1/check/gate-tripleo-buildimage-overcloud-full-centos-7/8e51063/console.html#_2017-06-12_08_27_10_437668

venv runtests: commands[0] | openstack overcloud image build --image-name overcloud-full --config-file ../tripleo-common/image-yaml/overcloud-images.yaml --config-file ../tripleo-common/image-yaml/overcloud-images-centos7.yaml
usage: openstack overcloud image build [-h] (--all | --type <image type>)
                                        [--base-image BASE_IMAGE]
                                        [--instack-undercloud-elements INSTACK_UNDERCLOUD_ELEMENTS]
                                        [--tripleo-puppet-elements TRIPLEO_PUPPET_ELEMENTS]
                                        [--elements-path ELEMENTS_PATH]
                                        [--tmp-dir TMP_DIR]
                                        [--node-arch NODE_ARCH]
                                        [--node-dist NODE_DIST]
                                        [--registration-method REG_METHOD]
                                        [--use-delorean-trunk]
                                        [--delorean-trunk-repo DELOREAN_TRUNK_REPO]
                                        [--delorean-repo-file DELOREAN_REPO_FILE]
                                        [--overcloud-full-dib-extra-args OVERCLOUD_FULL_DIB_EXTRA_ARGS]
                                        [--agent-dib-extra-args AGENT_DIB_EXTRA_ARGS]
                                        [--overcloud-full-name OVERCLOUD_FULL_NAME]
                                        [--fedora-user-name FEDORA_USER_NAME]
                                        [--agent-name AGENT_NAME]
                                        [--deploy-name DEPLOY_NAME]
                                        [--agent-image-element AGENT_IMAGE_ELEMENT]
                                        [--deploy-image-element DEPLOY_IMAGE_ELEMENT]
                                        [--builder-extra-args BUILDER_EXTRA_ARGS]
                                        [--builder <builder>]
openstack overcloud image build: error: one of the arguments --all --type is required

I think this is due to https://review.openstack.org/#/c/471085/ , hopefully it can be resolved with a simple branch check.

Tags: ci Edit Tag help
Julie Pichon (jpichon) wrote :
Changed in tripleo:
status: Triaged → In Progress
Changed in tripleo:
milestone: pike-3 → pike-rc1
Julie Pichon (jpichon) wrote :

Linked patch merged on June 17th

Changed in tripleo:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers