Introspection failing on mitaka due to missing `local_gb`

Bug #1597982 reported by Gerard Braad
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
tripleo-quickstart
Invalid
Undecided
Ronelle Landy

Bug Description

When performing introspection of baremetal, the step will fail with:

+ openstack baremetal configure boot
+ openstack baremetal introspection bulk start
Setting nodes for introspection to manageable...
Starting introspection of node: 7499cdf4-0f89-4250-a930-d7f927683ea6
Starting introspection of node: 07b94ab4-e4eb-4ea9-8b7a-e11983063135
Waiting for introspection to finish...
Introspection for UUID 7499cdf4-0f89-4250-a930-d7f927683ea6 finished with error: The following required parameters are missing: ['local_gb']
Introspection for UUID 07b94ab4-e4eb-4ea9-8b7a-e11983063135 finished with error: The following required parameters are missing: ['local_gb']
Setting manageable nodes to available...
Introspection completed with errors:
7499cdf4-0f89-4250-a930-d7f927683ea6: The following required parameters are missing: ['local_gb']
07b94ab4-e4eb-4ea9-8b7a-e11983063135: The following required parameters are missing: ['local_gb']

This used to work previously...

Revision history for this message
Gerard Braad (gbraad) wrote :
Revision history for this message
Gerard Braad (gbraad) wrote :
Revision history for this message
Gerard Braad (gbraad) wrote :

Dimitry has looked at the Ramdisk logs and believes it looks very similar to the previously reported BZ issue.

The images I used are dated:

  ironic-python-agent.tar 2016-06-24 03:47 373M
  ironic-python-agent.tar.md5 2016-06-24 03:47 58
  overcloud-full.tar 2016-06-24 03:46 1.2G
  overcloud-full.tar.md5 2016-06-24 03:47 53
  undercloud.qcow2 2016-06-24 03:46 2.7G
  undercloud.qcow2.md5 2016-06-24 03:46 51

from: http://artifacts.ci.centos.org/artifacts/rdo/images/mitaka/delorean/stable/

Ronelle Landy (rlandy)
Changed in tripleo-quickstart:
assignee: nobody → Ronelle Landy (rlandy)
Revision history for this message
Ronelle Landy (rlandy) wrote :

Changed this bug status to Invalid.

This is certainly a valid problem but it is correctly logged in https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1328585. Unrelated to tripleo-quickstart.

Changed in tripleo-quickstart:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Remote bug watches

Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.