Testdrive default settings don't work with all ISOs

Bug #1183153 reported by Jackson Doak on 2013-05-22
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
TestDrive
Undecided
Unassigned

Bug Description

Many of the ISOs that testdrive includes will only work properly if the disk size is changed from the default.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 13.04
Package: testdrive 3.20-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.8.0-19.29-generic 3.8.8
Uname: Linux 3.8.0-19-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.9.2-0ubuntu8
Architecture: amd64
Date: Thu May 23 09:22:58 2013
InstallationDate: Installed on 2013-01-07 (135 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 12.10 "Quantal Quetzal" - Release amd64 (20121017.1)
MarkForUpload: True
PackageArchitecture: all
SourcePackage: testdrive
UpgradeStatus: Upgraded to raring on 2013-04-26 (26 days ago)

Jackson Doak (noskcaj) wrote :
Jackson Doak (noskcaj) on 2013-07-16
Changed in testdrive:
status: New → Confirmed
Changed in testdrive (Ubuntu):
status: New → Confirmed
no longer affects: testdrive (Ubuntu)
Jackson Doak (noskcaj) on 2013-08-10
Changed in testdrive:
status: Confirmed → Fix Committed
assignee: nobody → Jackson Doak (noskcaj)
Jackson Doak (noskcaj) on 2013-10-06
Changed in testdrive:
status: Fix Committed → Triaged
assignee: Jackson Doak (noskcaj) → nobody
Daniel Kessel (dkessel) wrote :

Jackson, is this fixed by your commit in Revision 448, which increased the default disk size?
http://bazaar.launchpad.net/~testdrive/testdrive/trunk/revision/448

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers