Graphic artifacts

Bug #978564 reported by avi9526 on 2012-04-11
44
This bug affects 9 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Synapse
Undecided
Unassigned

Bug Description

My system:
Architecture: amd64
OS: Ubuntu 11.10
Session: Gnome 3 Classic
Windows Manager: Compiz
Synapse: 0.2.8.2

I experiencing some graphic artifacts with Synapse (see attached images).

Tags: ui Edit Tag help
avi9526 (avi9526) wrote :
avi9526 (avi9526) wrote :

another screenshot of artifact

David Rando (david-rando) wrote :

Same problem here, not fixed in 0.2.10.

peterfalter (peter-sowosama) wrote :

Here another artifact

tags: added: ui
MC Return (mc-return) wrote :

The bug from Comment #4 is the one hunting me a long time now...

Changed in synapse-project:
status: New → Confirmed
Michal Hruby (mhr3) wrote :

This is indeed very annoying, and I can't decide if it's a problem with compiz or synapse itself.

Laszlo Boros (semmu) wrote :

Perfectly the same here. Almost every built-in theme got a tiny bug here and there, so I'm assuming the rendering method itself is buggy.
Please fix this, it's unbelievably annoying.

David Rando (david-rando) wrote :

You know what? I installed kubuntu desktop over ubuntu and synapse doesn't have this bug in kde.

CruelAngel (hendricha) wrote :

It also does not happen with Gala (elementary wm based on libmutter)

Similar problems here on Antergos, running xmonad and compton as compositor. The initial interface is fine, but when I arrow down through the list I get the corruption shown in the second image.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers