Location dialog corruption after adding new

Reported by Matthew Gates on 2012-04-04
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Stellarium
Medium
Unassigned

Bug Description

Ubuntu/QT 4.8.0/trunk r5286

Weird one this.

1. Click map
2. Enter new location name
3. Hit the add new button
4. Move mouse up over the location listbox

Attached screenshot.

treaves (treaves) wrote :

I do not have this issue on my Mac. I'll try my Ubuntu box tomorrow.

I don't suppose you see anything in the log? The reason I ask is, I've been seeing a few odd things there myself.

treaves (treaves) wrote :

Oh, I do not no that it matters, but I'm using 4.8.1, which is what I have in m Ubuntu machine too. If it works on my box tomorrow, perhaps it is a 4.8.0 issue? (it would be great to have time to go over their bug list to see what may be impacting us...)

treaves (treaves) wrote :

One other thing: in your screen shot, I see the stars rendered. Do the stars correctly render? If you wait, do they redraw in their correct position? Or does that part of the image stay static?

treaves (treaves) wrote :

I can not reproduce this on my Ubuntu 11.10 system with Qt 4.8.1.

Alexander Wolf (alexwolf) wrote :

I can not reproduce this on my Ubuntu 11.10 system with Qt 4.8.1 from source code (--static). I think it Qt 4.8.0 related bug.

treaves (treaves) wrote :

Well, except I was mistaken as to what version of Qt I had on my Ubuntu box; it's 4.8.0.

treaves (treaves) wrote :

Tried with Ubuntu 4.8.0 and 4.8.1, and con not reporduce. Closing.

Changed in stellarium:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers