[Section] Encoding problems in non-english version of Shutter

Bug #695295 reported by Photon on 2010-12-29
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Shutter
Low
Mario Kemper (Romario)

Bug Description

How to reproduce:

1. Open some window with some strange characters in the title (for example open http://forum.ubuntuusers.de/ containing a ">" in its title in a browser).
2. Open shutter in a non-english locale (tested with German, Russian).
3. Select a Section screenshot and hover the previously opened window, you will get encoding garbage on the ">" character.

Rev 992 on Arch Linux. Btw. the revision number isn't displayed in the info box but that's another story. :)

Rev 992 is not released yet. Is the version on Arch Linux based on trunk? Anyway, this is why there is no revision number etc.

When hovering over the window please try the following:
1) Move the mouse over the window (you might see corrupted chars - not in every case)
2) Move the mouse over another window
3) Move the cursor back to the original window (containing a ">")

The title should be displayed correct now. Can you reproduce that?

Photon (michael-kogan) wrote :

Well, for bug reporting it would be nice to have the current revision displayed in the info box. :)

Yes, I can reproduce the behavior you described.

Thanks for investigating here.

Changed in shutter:
assignee: nobody → Mario Kemper (Romario) (mario-kemper)
importance: Undecided → Low
milestone: none → 0.87.1
status: New → Confirmed
Changed in shutter:
milestone: 0.87.1 → 0.87.2
Changed in shutter:
milestone: 0.87.2 → 0.87.1
status: Confirmed → Fix Committed
Changed in shutter:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers