error logs when dog vdi setattr creates new attr object

Bug #1273080 reported by Yoshinori Matsuo
12
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
sheepdog
Undecided
Yuichi Bando

Bug Description

I got error logs when I added new attribute on vdi.
It seems that sheep searched for existing attr and couldn't find. Then logged error but created attr normaly.
I think these log should be INFO or WARN level.

Environment and versions
sheepdog : tag 0.7.6 (4 nodes)
operating system : CentOS 6.4

Here's the operations.

$ dog vdi list
  Name Id Size Used Shared Creation time VDI id Copies Tag
$ dog cluster format
using backend plain store
$ dog cluster format
using backend plain store
$ dog vdi create disk1 10m
$ dog vdi list
  Name Id Size Used Shared Creation time VDI id Copies Tag
  disk1 0 10 MB 0.0 MB 0.0 MB 2014-01-23 18:51 e8b18f 3
$ dog vdi setattr disk1 key1 value1
$ dog vdi getattr disk1 key1
value1

This returned 'value1' for key1 normally.

Here's the sheep.log

Jan 23 18:53:15 ERROR [gway 12101] sheep_exec_req(1062) failed No object found
Jan 23 18:53:15 ERROR [gway 12101] sheep_exec_req(1062) failed No object found
Jan 23 18:53:15 ERROR [gway 12101] sheep_exec_req(1062) failed No object found
Jan 23 18:53:15 ERROR [block] read_backend_object(414) failed to read object 20e8b18fc3b4ab67, No object found

No output on log when 'dog vdi getattr'.

Thanks
Yoshinori Matsuo

description: updated
Revision history for this message
Yuichi Bando (yuichi-git) wrote :
Changed in sheepdog-project:
status: New → Fix Released
Changed in sheepdog-project:
assignee: nobody → Yuichi Bando (yuichi-git)
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers