Problem loading srfi 19

Bug #532943 reported by dharmatech
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Scheme Libraries
Undecided
Unassigned

Bug Description

~ $ rlwrap ikarus
Ikarus Scheme version 0.0.4-rc1+ (revision 1859, build 2009-10-09)
Copyright (c) 2006-2009 Abdulaziz Ghuloum

> (import (srfi :19))
WARNING: not using fasl file "/home/dharmatech/.ikarus/precompiled/home/dharmatech/scheme/srfi/%3a19/time.sls.ikarus-32bit-fasl" because it is older than the source file "/home/dharmatech/scheme/srfi/%3a19/time.sls"
WARNING: not using fasl file "/home/dharmatech/.ikarus/precompiled/home/dharmatech/scheme/srfi/%3a19/time/compat.ikarus.sls.ikarus-32bit-fasl" because it is older than the source file "/home/dharmatech/scheme/srfi/%3a19/time/compat.ikarus.sls"
Unhandled exception
 Condition components:
   1. &who: set-date-nanosecond!
   2. &message: "multiple definitions of identifier"
   3. &syntax:
       form: set-date-nanosecond!
       subform: #f
   4. &trace: #<syntax set-date-nanosecond!>
>

Revision history for this message
Derick Eddington (derick-eddington) wrote : Re: [Bug 532943] [NEW] Problem loading srfi 19

It's an Ikarus bug, which I believe is related to one I reported and
which is already fixed in the newest revisions. It works for me with
Ikarus r1870. Try that.

Revision history for this message
dharmatech (wayo-cavazos) wrote :

On Fri, 2010-03-05 at 22:25 +0000, Derick Eddington wrote:

> It's an Ikarus bug, which I believe is related to one I reported and
> which is already fixed in the newest revisions. It works for me with
> Ikarus r1870. Try that.

OK, looks good. I updated to Ikarus 1870 and things are working now.

Sorry about the false alarm!

Ed

Changed in scheme-libraries:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers