Random errors when emulating armv7 and using dh

Bug #1782107 reported by Nadav Ruskin on 2018-07-17
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
QEMU
Undecided
Unassigned

Bug Description

Howdy,
I'm encountering random errors when using qemu to cross-package my project using dh. In previous iterations of my project it would only fail once every two attempts. Now it fails every time.

Example error included.

If you'd like to try and replicate this error, a version of my project is publicly available with simple instructions on how to package it (using qemu) here:
https://github.com/Nadav-Ruskin/configsite

Nadav Ruskin (nadavr) wrote :
Peter Maydell (pmaydell) wrote :

The ioctl warnings are I think for BTRFS_IOC_CLONE, which are probably harmless (the calling program ought to cope with it not working and fall back to something else).

Which version of QEMU are you using ?

(Unfortunately the log is not very revealing about what has gone wrong: it says "Running setup.py bdist_wheel for itsdangerous ... error" but gives no detail about what the error was. Is it possible to get the python build/install process to be more verbose?)

Nadav Ruskin (nadavr) wrote :

Thank you for the quick reply.

Version:
nadav@DESKTOP-4DUIS04:/mnt/c/Git/configsite$ dpkg -s qemu-user-static | grep Version
Version: 1:2.11+dfsg-1ubuntu7.4

A log with verbose mode enabled is attached.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers