dos crashing no sound

Bug #1479632 reported by BJC2014 on 2015-07-30
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
QEMU
Undecided
Unassigned

Bug Description

I use this command when I use sound in a program there is no sound and sometimes the program crashes or hangs with no mouse
working. I can though reset with the system with the control menu, but this is further hard to use, because there is no option to scroll through all the commands, I did not visited a wiki page yet.

This is my command.

qemu-system-i386 -soundhw all -m 1g -boot menu=on -hda dos622_1.img -boot d

I have quite freed up some memory, but that didn't help.

I used qemu because of a bug in dosbox, but that appeared to be the unclutter program and I have now uninstalled it.

Not to mention that I did not knew that qemu is in such a beta phase.

Regards,

BCJ2014

Thomas Huth (th-huth) wrote :

Looking through old bug tickets... can you still reproduce this issue with the latest version of QEMU? Or could we close this ticket nowadays?

Changed in qemu:
status: New → Incomplete

Hello, I also am afraid thet in the image there is no sound driver,
maybe that's the problem.
And its so long ago that you can close it.

2018-07-24 9:27 GMT+02:00, Thomas Huth <email address hidden>:
> Looking through old bug tickets... can you still reproduce this issue
> with the latest version of QEMU? Or could we close this ticket nowadays?
>
> ** Changed in: qemu
> Status: New => Incomplete
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1479632
>
> Title:
> dos crashing no sound
>
> Status in QEMU:
> Incomplete
>
> Bug description:
> I use this command when I use sound in a program there is no sound and
> sometimes the program crashes or hangs with no mouse
> working. I can though reset with the system with the control menu, but
> this is further hard to use, because there is no option to scroll through
> all the commands, I did not visited a wiki page yet.
>
> This is my command.
>
> qemu-system-i386 -soundhw all -m 1g -boot menu=on -hda dos622_1.img
> -boot d
>
> I have quite freed up some memory, but that didn't help.
>
> I used qemu because of a bug in dosbox, but that appeared to be the
> unclutter program and I have now uninstalled it.
>
> Not to mention that I did not knew that qemu is in such a beta phase.
>
> Regards,
>
> BCJ2014
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/qemu/+bug/1479632/+subscriptions
>

Thomas Huth (th-huth) on 2018-07-24
Changed in qemu:
status: Incomplete → Won't Fix
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers