Fix prefixes output for subnet pool list

Bug #1569480 reported by Richard Theis on 2016-04-12
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
python-openstackclient
Fix Released
Low
Richard Theis

Bug Description

As noted by [1], the "os subnet pool list" output for the prefixes data is not consistent with that of the "os subnet pool create" and "os subnet pool set" commands. The "os subnet pool list" command needs to fix its output for consistency and readability.

[1] http://paste.openstack.org/show/493843/

Richard Theis (rtheis) on 2016-04-12
Changed in python-openstackclient:
assignee: nobody → Richard Theis (rtheis)
importance: Undecided → Low
status: New → Confirmed

Fix proposed to branch: master
Review: https://review.openstack.org/304795

Changed in python-openstackclient:
status: Confirmed → In Progress

Reviewed: https://review.openstack.org/304795
Committed: https://git.openstack.org/cgit/openstack/python-openstackclient/commit/?id=3a4d53a93bb62f5bd2e21db1727ef74f771075d8
Submitter: Jenkins
Branch: master

commit 3a4d53a93bb62f5bd2e21db1727ef74f771075d8
Author: Richard Theis <email address hidden>
Date: Tue Apr 12 12:42:13 2016 -0500

    Fix prefixes output for subnet pool list

    Fixed "os subnet pool list" command to properly disply the
    list of subnet pool prefixes in the "Prefixes" column. This
    fix is consistent with the "os subnet pool create" and
    "os subnet pool show" command output.

    Change-Id: I431d85c3b7f5bf8a327500decf3a15063fc5b120
    Closes-Bug: #1569480

Changed in python-openstackclient:
status: In Progress → Fix Released

This issue was fixed in the openstack/python-openstackclient 2.4.0 release.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related blueprints