CLI does not give any message on successful deletes

Bug #1323294 reported by Graham Hayes on 2014-05-26
18
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
python-designateclient
Wishlist
sonu

Bug Description

When you deleta a domain there is no message whatsoever that the domain has been deleted.
The user is clueless as to whether the domain had been deleted or not.
A better way to handle this is to show a meaningful message such as "Delete Succeeded" .

Changed in python-designateclient:
importance: Undecided → Wishlist
Kiall Mac Innes (kiall) on 2014-05-26
Changed in python-designateclient:
status: New → Triaged
sonu (sonu-bhumca11) on 2015-06-16
Changed in python-designateclient:
assignee: nobody → sonu (sonu-bhumca11)
Changed in python-designateclient:
status: Triaged → In Progress
Kiall Mac Innes (kiall) on 2016-03-09
summary: - CLI does not give any mesage on successful deletes
+ CLI does not give any message on successful deletes

Change abandoned by Graham Hayes (<email address hidden>) on branch: master
Review: https://review.openstack.org/198665
Reason: As this review has not been updated for more than 45 days, with a negative vote, we are abandoning it for now. Feel free to reactivate the review by pressing the restore button and leaving a 'recheck' comment to get fresh test results.

Preeti (pandey-preeti1) wrote :

@sonu
Hye..Are you working on this bug? Can I assign this bug to me in case you aren't?

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers