WSGI display-name not set

Bug #1726841 reported by Mateusz Kowalski on 2017-10-24
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
puppet-horizon
Undecided
Mateusz Kowalski

Bug Description

Currently wsgi display-name argument is not set what causes inability to distinguish origins of each process displayed in "systemctl status httpd". Having display-name set to "horizon" will make it easier to debug in case of various problems related with the processes/threads itself.

Fix proposed to branch: master
Review: https://review.openstack.org/514635

Changed in puppet-horizon:
assignee: nobody → Mateusz Kowalski (makowals)
status: New → In Progress

Change abandoned by Alex Schultz (<email address hidden>) on branch: master
Review: https://review.openstack.org/514635
Reason: need https://review.openstack.org/#/c/516533/

Reviewed: https://review.openstack.org/514635
Committed: https://git.openstack.org/cgit/openstack/puppet-horizon/commit/?id=fec29f558646bc10ca4d58959e93effada7f3ea8
Submitter: Zuul
Branch: master

commit fec29f558646bc10ca4d58959e93effada7f3ea8
Author: Mateusz Kowalski <email address hidden>
Date: Tue Oct 24 14:32:16 2017 +0200

    Set display-name for WSGI

    In order to see all the processes named correctly based
    on their origins we should set display-name so all the WSGI
    processes are named difrerently from the Apache ones.

    Change-Id: I123530014c973e7312a18e384a2c0159842bf228
    Closes-bug: #1726841

Changed in puppet-horizon:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers