General Settings

Bug #1062877 reported by Rosario Robinson
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Postorius
Critical
Unassigned

Bug Description

When you click on "General" from the top menu item "Settings", there is nothing displayed. Blank page.

Related branches

Revision history for this message
Terri (terriko) wrote :

I'm guessing this page is intended for site-admin settings.

Two possible solutions:

1. If we don't have any of site-level settings other than the domains, we should remove "general" and use "domain index" as the default page here.

2. If we will have site-level settings "coming soon" we should at least put a placeholder note on this page to that effect so that this does not look like maybe something has gone wrong in postorius and it generated a broken page (relevant for further user testing).

Changed in postorius:
status: New → Triaged
importance: Undecided → Critical
tags: added: beginner-friendly
Revision history for this message
Terri (terriko) wrote :

(I'm going to vote that we solve this using #2, and I've tagged it beginner-friendly because I think even someone new may be able to find a way to put some placeholder text here as an interim solution)

Revision history for this message
Terri (terriko) wrote :

We've got a temporary fix from lp:~sunu0000/postorius/general_settings merged in as of rev 116, so I'm going to close this for now so that it doesn't show up i as a possible starter bug anymore. We'll be rearranging the interface some at pycon so I expect we'll have a more comprehensive fix in this week anyhow.

Changed in postorius:
status: Triaged → Fix Committed
Changed in postorius:
milestone: none → 1.0.0a2
Changed in postorius:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers