Rulers "zeros" position wrong

Bug #670370 reported by magic3 on 2010-11-03
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Pinta
Low
Unassigned

Bug Description

Pinta 0.5 - Windows 7

- Start Pinta with or without showing the rulers
- Show the rulers if isn't
- The position 0,0 isn't correnct

If you open another image there is no problem with the rulers so I think it just a problem when Pinta inizialize the interface

magic3 (magic3) wrote :
magic3 (magic3) wrote :

Update:
The problem isn't only when I open Pinta, I get this problem also during normal open/new image operation

grofaty (grofaty) wrote :

I can reproduce the problem on Pinta 0.5 on Ubuntu 10.10. By default when Pinta starts up and turn ruler on, ruler is incorrectly displayed.

If I open image from file then ruler is correctly displayed for this new image.

If I click New button the ruler is correctly displayed for new image.

If I click File | Close and close all of the files this way and then click New button ruler is incorrectly displayed.

Changed in pinta:
status: New → Confirmed
Jonathan Pobst (jpobst) on 2010-12-14
Changed in pinta:
importance: Undecided → Low
Khairuddin Ni'am (niam-nfinity) wrote :

Create event handler for Chrome Drawing Area allocation size changed.

Jonathan Pobst (jpobst) wrote :

Patch committed in https://github.com/jpobst/Pinta/commit/a4a74d71c222e55f3d80dd27287aeecfc27f0e18.

Thanks for the report and patch!

Changed in pinta:
milestone: none → 0.6
status: Confirmed → Fix Committed
grofaty (grofaty) wrote :

I have tested on Pinta 0.6 on Windows XP sp3. Problem solved.

Changed in pinta:
status: Fix Committed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments