Setting a different template for a specific menu item does not seem to take effect

Bug #692744 reported by jsherk on 2010-12-20

This bug report was converted into a question: question #140886: Setting a different template for a specific menu item does not seem to take effect.

6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
PHPDevShell
Undecided
Unassigned

Bug Description

I am using the Smoothness skin of the Cloud theme.

I copied the cloud theme to a new directory in the themes direcotry and called it mycustomtheme and installed the theme.

I then made some noticeable changes to the jquery/css/smoothness/jquery-ui.css files.

I then changed one of the menu items to use mycustomtheme but none of the changes take effect.

Looking at the <head> section of the page, there does not appear to be any mycustomtheme css loaded even after clearing cookies and reloading page.

jsherk (jeff-forerunnertv) wrote :

I also tried completely changing the theme to mycustomtheme on Template Admin page and also changed the default theme under Theme Settings to mycusomtheme, but when checking the <head> section it appears that all pages are still loading the cloud theme and not mycustomtheme.

TitanKing (titan-phpdevshell) wrote :

In your custom theme, if you open theme.php you will note a list of src directories that it includes, did you change those to your custom themes directories?

jsherk (jeff-forerunnertv) wrote :

No I did not! That would be the problem. It looks like you also need to modify the error.php file as well.

Thanks

TitanKing (titan-phpdevshell) wrote :

No you don't have to set error.php he uses the cloud template for styling, except if you wish to of coarse.

Changed in phpdevshell:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers