Limited webgl support

Bug #1469119 reported by Markcortbass
16
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Oxide
Undecided
Unassigned
webbrowser-app (Ubuntu)
Undecided
Unassigned

Bug Description

The webbrowser of the BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition has limited webgl support. It says webgl supported but I can't see the spinning cube from this link. It might be a driver issue?

https://get.webgl.org/

Google plus discussion about this bug:
https://plus.google.com/+Markcortbass/posts/LDa92bTtKhW

* It's not working for the BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition
* It's working for the Meizu MX4 Ubuntu Edition

Revision history for this message
Markcortbass (markcortbass) wrote :
description: updated
Revision history for this message
Olivier Tilloy (osomon) wrote :

I also tested on a Nexus 7 and I’m seeing the spinning cube, so the issue is specific to the BQ device.

Changed in webbrowser-app (Ubuntu):
status: New → Confirmed
Revision history for this message
Chris Coulson (chrisccoulson) wrote :

WebGL has never worked properly on this device, even though it's enabled. It does work fine on the Nexus and Meizu devices though. I'm not really sure what to do with this bug

tags: added: webbrowser
tags: added: webgl
Revision history for this message
advocatux (advocatux) wrote :

Just for your information, the spinning cube is working perfectly fine in my BQ Aquaris E4.5 Ubuntu Edition with OTA-13.

Revision history for this message
Markcortbass (markcortbass) wrote :

I confirm that webgl is working with the bq E4.5 and Nexus 4 (RC proposed), but not with the bq M10 tablet.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers