Previous favicon displayed when browsing local filesystem

Bug #1433508 reported by Olivier Tilloy on 2015-03-18
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Oxide
Low
Chris Coulson
webbrowser-app (Ubuntu)
Medium
Unassigned

Bug Description

Steps to reproduce:

 1) Navigate to e.g. http://wikipedia.org/, wait for the page to load and verify that the 'W' favicon is displayed in the address bar
 2) Navigate to e.g. file:///tmp/, wait for the page to load

Expected result: a generic globe icon is displayed in lieu of the favicon
Current result: the wikipedia favicon is still displayed

Olivier Tilloy (osomon) wrote :

It seems that oxide doesn’t update the WebView.icon property when browsing to a resource on the local filesystem.

Changed in oxide:
assignee: nobody → Olivier Tilloy (osomon)
status: New → Confirmed
importance: Undecided → Low
Olivier Tilloy (osomon) on 2015-06-08
Changed in webbrowser-app (Ubuntu):
status: New → Triaged
importance: Undecided → Medium
Changed in webbrowser-app (Ubuntu RTM):
status: New → Triaged
importance: Undecided → Medium
no longer affects: webbrowser-app
Chris Coulson (chrisccoulson) wrote :

Mind if I take this one? There's a few cases where WebView.icon might not get updated - I'm currently doing some clean-ups and can probably fix this at the same time

Changed in oxide:
assignee: Olivier Tilloy (osomon) → Chris Coulson (chrisccoulson)
Olivier Tilloy (osomon) wrote :

Be my guest!

Changed in oxide:
milestone: none → branch-1.11
status: Confirmed → Fix Released
Changed in webbrowser-app (Ubuntu):
status: Triaged → Invalid
Changed in webbrowser-app (Ubuntu RTM):
status: Triaged → Invalid
Olivier Tilloy (osomon) on 2015-10-08
no longer affects: webbrowser-app (Ubuntu RTM)
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers