Crash after multiple attempts to add sound source with same key

Bug #1805501 reported by Carlo Santucci on 2018-11-27
18
This bug affects 3 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Open Rails
High
Carlo Santucci

Bug Description

In some circumstances (e.g. when changing player train and returning to the original player train), if the player locomotive has sounds managed by a TCS script, OR tries to add the related sound source even if it is already in the sound sources dictionary. This leads to a failure in creating the locomotive viewer, and this generates a loop, that at the end leads to a crash.

Carlo Santucci (carlosanit1) wrote :
Changed in or:
assignee: nobody → Carlo Santucci (carlosanit1)
status: New → In Progress
James Ross (twpol) on 2018-11-30
Changed in or:
milestone: none → 1.3.1
Carlo Santucci (carlosanit1) wrote :

Fix committed in x.4318.

Changed in or:
status: In Progress → Fix Committed
James Ross (twpol) on 2018-12-01
Changed in or:
importance: Undecided → High
James Gerry (jameztrainz) wrote :

I wonder if my problem is the same, when i enter the game i hear sound but the sound is frozen or completely muted. I would say by at least 2 minutes my game crashes and brings me to the menu.

Carlo Santucci (carlosanit1) wrote :

Hi James,
you should attach file OpenRailsLog.txt that you get on the desktop after the crash, to let us understand what the problem is.

James Gerry (jameztrainz) wrote :

Carlo Santucci (carlosanit1), What do you mean by attaching the openrailslog.txt

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers