Rake not available to puppet-lint gate job

Bug #1297244 reported by Michael Chapman on 2014-03-25
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenStack Core Infrastructure
Fix Released
Critical
Jeremy Stanley

Bug Description

Puppet-lint gate jobs are failing with

rake lint
/tmp/hudson4652546853617966169.sh: line 12: rake: command not found

http://logs.openstack.org/26/82226/5/check/gate-config-puppet-lint/c2a82b0/console.html

This may be related to the recent update to Rake that deprecated ruby 1.8.7 support.

description: updated
Jeremy Stanley (fungi) wrote :

I'm working on reproducing this (the underlying failure happens during the nodepool image build) and testing whether https://review.openstack.org/82817 solves it. If so, we'll force submit it in Gerrit to bypass gating (chicken-and-egg failure) and then update bare-precise images in all nodepool providers.

Changed in openstack-ci:
status: New → In Progress
importance: Undecided → Critical
assignee: nobody → Jeremy Stanley (fungi)
milestone: none → icehouse
Jeremy Stanley (fungi) wrote :

Deleting the newer bare-precise images from nodepool (so that subsequent nodes would be built from the previous day's working images) was enough to get the job succeeding again, so no need to force 82817 through after all.

Jeremy Stanley (fungi) wrote :

https://review.openstack.org/82817 has solved this for now.

Changed in openstack-ci:
status: In Progress → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers