[5.0] Error when generating Production Order report

Reported by Anup(SerpentCS) on 2011-01-27
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenERP Server
Low
Anup(SerpentCS)

Bug Description

Install the "*mrp*" module and created a "*Production Order*".
Try to print the "*Production Order.pdf*" report You will have the
following error : "*UnicodeError: unable de to convert 0*". (Complete traceback
 available in attached file "Traceback.log")

I think this problem comes from the *sequence* of *Production Workcenter* defined in *Work Orders* tab as when I modify this sequence from 0 to 1, the report is successfully generated.

Anup(SerpentCS) (anup-serpent) wrote :
tags: added: 5.0 maintenance
Changed in openobject-addons:
status: New → Confirmed
assignee: nobody → Anup (OpenERP) (ach-openerp)
Anup(SerpentCS) (anup-serpent) wrote :

This is the traceback.

Changed in openobject-addons:
importance: Undecided → Low
affects: openobject-addons → openobject-server
Changed in openobject-server:
status: Confirmed → In Progress
Anup(SerpentCS) (anup-serpent) wrote :

Hello,

   Here is a solution for the problem. Please check the attached patch and let us know your views.

Thanks.

summary: - Error when generating Production Order report
+ [5.0] Error when generating Production Order report
security vulnerability: yes → no
visibility: private → public
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers