Locale not correctly detected

Bug #578259 reported by Open Net Sàrl on 2010-05-10
2
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Odoo Server (MOVED TO GITHUB)
Invalid
Undecided
Unassigned

Bug Description

The error report in the server logs dowsn't report the installed locale correctly :

testjmv:/home/openerp# locale
LANG=fr_CH.UTF-8
LC_CTYPE="fr_CH.UTF-8"
LC_NUMERIC="fr_CH.UTF-8"
LC_TIME="fr_CH.UTF-8"
LC_COLLATE="fr_CH.UTF-8"
LC_MONETARY="fr_CH.UTF-8"
LC_MESSAGES="fr_CH.UTF-8"
LC_PAPER="fr_CH.UTF-8"
LC_NAME="fr_CH.UTF-8"
LC_ADDRESS="fr_CH.UTF-8"
LC_TELEPHONE="fr_CH.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="fr_CH.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="fr_CH.UTF-8"
LC_ALL=
testjmv:/home/openerp# more /etc/default/locale
# File generated by update-locale
LANG=fr_CH.UTF-8
testjmv:/home/openerp# more openerp-server.log
[2010-05-10 10:18:56,462] INFO:server:version - 5.0.10
[2010-05-10 10:18:56,462] INFO:server:addons_path - /home/openerp/addons
[2010-05-10 10:18:56,462] INFO:server:database hostname - localhost
[2010-05-10 10:18:56,462] INFO:server:database port - 5432
[2010-05-10 10:18:56,462] INFO:server:database user - openerp
[2010-05-10 10:18:56,462] INFO:objects:initialising distributed objects services
[2010-05-10 10:18:58,238] INFO:web-services:starting XML-RPC Secure services, port 8069
[2010-05-10 10:18:58,238] INFO:web-services:starting NET-RPC service, port 8070
[2010-05-10 10:18:58,238] INFO:web-services:the server is running, waiting for connections...
[2010-05-10 10:21:50,185] INFO:web-services:CREATE DATABASE: testjmv
[2010-05-10 10:21:53,687] ERROR:web-services:[01]:
[2010-05-10 10:21:53,687] ERROR:web-services:[02]: Environment Information :
[2010-05-10 10:21:53,687] ERROR:web-services:[03]: System : Linux-2.6.18-2-pve-x86_64-with-debian-5.0.4
[2010-05-10 10:21:53,687] ERROR:web-services:[04]: OS Name : posix
[2010-05-10 10:21:53,687] ERROR:web-services:[05]: Distributor ID: Debian
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[06]: Description: Debian GNU/Linux 5.0.4 (lenny)
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[07]: Release: 5.0.4
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[08]: Codename: lenny
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[09]: Operating System Release : 2.6.18-2-pve
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[10]: Operating System Version : #1 SMP Mon Feb 1 10:45:26 CET 2010
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[11]: Operating System Architecture : 64bit
[2010-05-10 10:21:53,688] ERROR:web-services:[12]: Operating System Locale : NOT SET

Seems to be silently corrected in 5.0.11 ...

It had never been faced!
Thanks for notifying us.

Changed in openobject-server:
milestone: none → 5.0.12
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers