6.0.3/6.0.4 Can not attach an image to Employee

Reported by Denero Team on 2012-03-22
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenERP Web Client
Low
OpenERP R&D Web Team

Bug Description

Hello,

I am currently using 6.0.4 and try to set the photo for the employee image. it will ask me for browsing a image file but when I am going to save the record I am getting an strage error box. The error box should not allow me to Expand the "Let me fix it" section as well "Fix it for me " section.

This all work well in 6.0.1 version.

Could you please assist me to resolve this issue.

Thanks,
DeneroTeam Pvt. Ltd.
Dhaval Patel

Denero Team (deneroteam) wrote :

Hello Dhaval,

I suspect some customisation at your end might have caused this trouble.

It seems to work fine in usual cases.

Thanks,
Serpent Consulting Services.

Hello DeneroTeam,

First clear the cache.

I have checked with updated code and it's working as expected with the following revision number.

server - 3610
addons -5154
web(6.0.4) - 4799

Would you please tried one's again with updated code with fresh db and informed us still you have faced the same problem ?

Thanks and waiting for your reply.

Changed in openobject-client-web:
status: New → Incomplete

Thanks for looking into the issue.

I did not do any customisation at my end. Its just a fresh checkout of
new revision 6.0.4 for both server and web client.

Even I am getting same issue with my team members.

On Fri, Mar 23, 2012 at 1:28 AM, Serpent Consulting Services
<email address hidden> wrote:
> Hello Dhaval,
>
> I suspect some customisation at your end might have caused this
> trouble.
>
> It seems to work fine in usual cases.
>
> Thanks,
> Serpent Consulting Services.
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/962061
>
> Title:
>  6.0.3/6.0.4 Can not attach an image  to Employee
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/openobject-client-web/+bug/962061/+subscriptions

--
Thanks and Regards
Dhaval Patel

Denero Team (deneroteam) wrote :

Hi,

I tried with the fresh checkout of 6.0.4 for both server and webclient
even with the Fresh New Database but still getting same issue.

Even one thing that I noticed is that work fine with GTK client. All
attachments are uploaded successfully as well retrieved without any
error.

there might be some problem in web client.

On Fri, Mar 23, 2012 at 12:05 PM, Vishal Parmar(Open ERP)
<email address hidden> wrote:
> Hello DeneroTeam,
>
> First clear the cache.
>
> I have checked with updated code and it's working as expected with the
> following revision number.
>
> server -  3610
> addons -5154
> web(6.0.4) -  4799
>
> Would you please tried one's again with updated code with fresh db and
> informed us still you have faced the same problem  ?
>
> Thanks and waiting for your reply.
>
>
> ** Changed in: openobject-client-web
>       Status: New => Incomplete
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/962061
>
> Title:
>  6.0.3/6.0.4 Can not attach an image  to Employee
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/openobject-client-web/+bug/962061/+subscriptions

--
Thanks and Regards
Dhaval Patel

Amit Parik (amit-parik) wrote :

Hello Dhaval,

Yes, you are right the problem occurs in 6.0.4 because there is an issue with cherrypy 3.2.2 compatibility. It seems that you have run populate.sh and populate.sh will always take latest version. So it wall install cherrypy 3.2.2 that's why you have faced this problem.

The issue has already been fixed in lp:~openerp-dev/openobject-client-web/6.0-opw-55168-msh with rev no 4761

Thanks for reporting!

Changed in openobject-client-web:
assignee: nobody → OpenERP R&D Web Team (openerp-dev-web)
importance: Undecided → Low
status: Incomplete → Fix Committed

Hello,

this has been fixed and merged with revision 4837.

Thanks.

Changed in openobject-client-web:
status: Fix Committed → Fix Released
Denero Team (deneroteam) wrote :

Thanks

I update the web client source.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Bug attachments