the no record found, create feature doesn't properly work

Bug #724226 reported by Aline (OpenERP) on 2011-02-24
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Odoo Web Client
Status tracked in 6.0
6.0
Low
OpenERP R&D Web Team
Trunk
Low
OpenERP R&D Web Team

Bug Description

Trunk, firefox

If user fill an unexisting data in a m2o field, the No Record found ... create feature is in the m2o list. Ok, then the user create the record but, instead of saving, he closes -> so he shouldn't see any data in the m2o field but he sees the unseved data.

e.g :
- create a partner
- in the country field, enter "tyuyt"
- the list appears with the "No record found"
- click on "create"
- complete data
- close the popup by clicking on "Close" button instead of "save" button

Current behavior : the country field is filled by an unsaved record
Expected behavior : if i close the pop-up, the country field should be empty

in saas, it happens in a different way. It seems that the creation pop up is a second one, so if user closes, this one, he comes back on the m2o list with the button no record ... . But, if closes this one, the problem also occurs

Related branches

Changed in openobject-client-web:
assignee: nobody → OpenERP SA's Web Client R&D (openerp-dev-web)
importance: Undecided → Low
status: New → Confirmed
Changed in openobject-client-web:
status: Confirmed → Fix Committed
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers