m2o without data always call same new data (feature no record found : xx Create)

Bug #701394 reported by Aline (OpenERP) on 2011-01-11
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Odoo Web Client
Medium
OpenERP R&D Web Team

Bug Description

trunk, web

the m2o call the unknow data till you have create this. Th feature 'no record found : xx Create' display always the same unknow data

To repoduce, here is an example :

Create a db without demo data.
Here is an example with hr and hr_recruitment module but I already had this bug with other modules

- create an employee (ex : Hr User)
- enter a value in "User" (not exisiting)
- the popup with ""No record XX" create" opens itself -> don't create but choose an existing user
- then go to job position
- create a new one,
- open the m2o "Survey"

Changed in openobject-client-web:
assignee: nobody → OpenERP SA's Web Client R&D (openerp-dev-web)
importance: Undecided → Medium
status: New → Confirmed
Changed in openobject-client-web:
status: Confirmed → In Progress
Jiten (OpenERP) (jiten-openerp) wrote :

Hello Aline,

It has been fixed in trunk web branch by revision number : 4300
<email address hidden>

Thanks.

Changed in openobject-client-web:
status: In Progress → Fix Released
Changed in openobject-client-web:
milestone: none → 6.1
Changed in openobject-client-web:
milestone: 6.1 → 6.0
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers