graph views with group="True" display incorrectly following 5.0 branch revision 2723

Bug #461319 reported by Russell Briggs on 2009-10-26
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Odoo Web Client
Undecided
Vaibhav Darji

Bug Description

I noticed recently that my graph view that uses group="True" started displaying weirdly recently. It seems to repeat the bars multiple times instead of grouping correctly in the 'stacks' like it used to.

I have managed to replicate the problem in the standard manufacturing module and demo data. Screenshot attached.

To replicate this yourself in the demo data, you will need to modify one of the demo Production orders to use the 'Repairs Workshop' instead of the Assembly workshop

i am using a local copy of the 5.0 branch of the Server, Addons and Web Client. All at the latest revisions.

Let me know if you need any further info

Navrang Oza (noz-tiny) on 2009-10-27
Changed in openobject-client-web:
status: New → Confirmed
Russell Briggs (russell-briggs) wrote :

FYI This appears to have been fixed in stable rev 2752 by noz so this bug can be closed :)

Navrang Oza (noz-tiny) wrote :

Hi Russell,

If its working for you then its good, but actually this bug is not solved yet, and its in progress.
revno 2752 is for another reason in graph actually.

Changed in openobject-client-web:
status: Confirmed → In Progress
Navrang Oza (noz-tiny) on 2010-03-16
Changed in openobject-client-web:
assignee: nobody → vda(Open ERP) (vda-tiny)
milestone: none → 5.0.10
milestone: 5.0.10 → 5.0.9
Changed in openobject-client-web:
milestone: 5.0.9 → 5.0.10
Changed in openobject-client-web:
milestone: 5.0.10 → 5.0.11
Changed in openobject-client-web:
milestone: 5.0.11 → 5.0.12
Changed in openobject-client-web:
status: In Progress → Won't Fix
Russell Briggs (russell-briggs) wrote :

Any Reason for "Won't Fix" ? New graphing code in v6?

Navrang Oza (noz-tiny) wrote :

Hello Russell,

There are many changes required particularly for this query, and its like new feature to work with Open Flash Chart and may be in future we will change graphing code in trunk not in v6 but little bit later.
So need to do Won't Fix.

And I think its already working for you as you said ?

Russell Briggs (russell-briggs) wrote :

Yes my particular issue was solved so thats fine. Was just wondering on the reason for Won't Fix. Thanks for the response :)

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers