base_report_designer: unicode problem (Helvetica font)

Bug #1289692 reported by Ivan Yelizariev
8
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Odoo Addons (MOVED TO GITHUB)
New
Undecided
Unassigned

Bug Description

Steps:
* install base_report_designer
* install LibreOffice writer plugin
* from LibreOffice open some report. Add unicode characters. Send to server
* print that report
* Instead of unicode character you see black squares

My solution is replace Helvetica font to DejaVuSans

Revision history for this message
Ivan Yelizariev (yelizariev) wrote :
description: updated
description: updated
description: updated
Revision history for this message
Parth Patel (parth.patel-openerp) wrote :

HI,

I have test this scenario but not facing "black squares" while i use unicode character in my test report.

so would you please provide further detail for this.

Thanks and waiting for your reply.

Thanks.

Revision history for this message
Ivan Yelizariev (yelizariev) wrote :

I'm sorry, I cannot provide detailed information. I switch to qweb reports and don't use base_report_designer any more.

I remember that I tried to update "Quotation \ Order" report (for example insert word "Предложение")

My LibreOffice version is:
LibreOffice 3.5.7.2
Build ID: 350m1(Build:2)

You could close this bug, if you wish

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers

Related questions