clicking on the 'upload your fonts' hyperlink goes no where

Reported by Spencer on 2012-03-26
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Open Font Library
Medium
Christopher Adams

Bug Description

Just takes you to the main page rather than the upload page

rejon (rejon) wrote :

What page is this on?

Changed in openfontlibrary:
milestone: none → 0.4
importance: Undecided → Medium
rejon (rejon) wrote :

Also, go ahead and target these bugs to 0.4

It's on the home page. That piece of text seems like an ancient remnant from who knows where. It doesn't even exist on the real site.

Changed in openfontlibrary:
assignee: nobody → Christopher Adams (christopheradams)
status: New → Fix Released
Spencer (spencer-fabricatorz) wrote :

Yes, home page. Also, not seeing where I can choose which version to file under.

You can set each bug to a particular Milestone. The current Milestone (version) we are working on is 0.4.

Spencer (spencer-fabricatorz) wrote :

"read more" link under "Web Fonts" also just redirects to the homepage

Spencer (spencer-fabricatorz) wrote :

Again, I'm not seeing an option to input a Milestone (version) when filing a bug. I'm able to change the importance and assign the bug (should I be assigning these?), but not seeing how to file to a specific version.

I added you to the Developers team. That might be what you need.

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers