6.1 trunk "error: [Errno 32] Broken pipe" error on server

Reported by Ahmet Altınışık on 2012-02-06
10
This bug affects 2 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenERP Web
Undecided
Unassigned

Bug Description

Having following error message on our server console continiously.

----------------------------------------
Exception happened during processing of request from ('192.168.1.113', 64136)
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 582, in process_request_thread
    self.finish_request(request, client_address)
  File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 323, in finish_request
    self.RequestHandlerClass(request, client_address, self)
  File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 641, in __init__
    self.finish()
  File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 694, in finish
    self.wfile.flush()
  File "/usr/lib/python2.7/socket.py", line 303, in flush
    self._sock.sendall(view[write_offset:write_offset+buffer_size])
error: [Errno 32] Broken pipe
----------------------------------------

tested witn trunk 6.1 dated 06.02.2012 with ubuntu 11.10 server

Hello Ahmet Altınışık,

I have checked your issue with latest updated code of trunk(6.1) but I didn't face any problem at my end.
Would you please elaborate more on this issue when you did faced this problem with related steps.

Thanks and waiting for your reply.

Changed in openerp-web:
status: New → Incomplete
Viktor Vorobjov (vicom) wrote :

It problem may be been. If connect from outside server.
Local for example server 192.168.2.192:8069 it work ok.
But it make port forward from internet. www.wxample.net:9000 (9000 --> 192.168.2.192:8069) = Broken pine.
But local work perfectly.

Viktor Vorobjov (vicom) wrote :

It maybe if connect to slow from internet to server.

Nitesh Vaghani (nva-openerp) wrote :

I suggest to use apache proxy to make available local server to internet.

Mapping local server 192.168.2.192:8069 to www.wxample.net:9000 using VirtualHost setting in apache.

Hello Ahmet Altınışık,

I have checked again this issue with but didn't face the same problem anymore. So currently I am closing this issue if you still faced the same problem then you can reopen this issue with reproducible steps.

Thanks.

Changed in openerp-web:
status: Incomplete → Invalid
stone.wu (sutono-wu) wrote :

hi i happened to have the same issue on 6.0.4 server.
all my clients are using GTK client and the network are using intranet,
don't have any internet connection at all.

it happened once in a while, all server performance (memory,network traffic, processor) are normal.
so what would it be the root cause?

please help

Salvi Angjeli (salvi-angjeli) wrote :

Hello Stone,

Did you resovle this bug? I have the same problem in my installation.

Thank you very much

To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers