[trunk/7.0]Supplier Invoices import feature creates Customer Invoices

Bug #1086424 reported by Mighty Quin on 2012-12-04
70
This bug affects 11 people
Affects Status Importance Assigned to Milestone
Odoo Addons (MOVED TO GITHUB)
Fix Released
Medium
Unassigned
OpenERP Colombia
Undecided
Unassigned

Bug Description

Bug description:
  Version: 6.2 (Trunk)
  Module: account.invoice

  Steps to re-create bug:
  1. Accounting -> Supplier Invoices -> Import -> Choose File -> select CSV file to import -> click Import button
  2. CSV is uploaded but Customer Invoices are created instead of Supplier Invoices???

affects: openerp-web → openobject-addons
Changed in openobject-addons:
assignee: nobody → OpenERP R&D Addons Team 3 (openerp-dev-addons3)
importance: Undecided → Medium
status: New → Confirmed
Changed in openobject-addons:
status: Confirmed → In Progress

Hello,

This issue has been fixed on lp:~openerp-dev/openobject-addons/trunk-bug-1086424-rma branch with following rev no and rev ID

Rev No : 8297
Revision ID: <email address hidden>

Thanks,
Randhir (RMA).

Changed in openobject-addons:
status: In Progress → Fix Committed
summary: - Supplier Invoices import feature creates Customer Invoices
+ [trunk/7.0]Supplier Invoices import feature creates Customer Invoices
Julián Lozano (jlozano) wrote :

Hello,

I am using OpenERP 7 Colombian localization and the issue still appears. I am importing one row reffering to an invoice from a supplier by the supplier menu.

Ray Carnes (rcarnes) wrote :

The fix suggested isn't helping me.

The type field does not show up in the list of fields that can be imported via CSV import and, without it, the invoices still get imported as Customer Invoices.

Dawn Richardson (r-dawn) wrote :

This bug is STILL effecting 7.0. The fix in #2 works fine, why has this still not been merged?
Is there a reason why "type" has to be readonly? Otherwise I would like to see this merged asap!

Changed in openobject-addons:
assignee: OpenERP R&D Addons Team 3 (openerp-dev-addons3) → Xavier (Open ERP) (xmo)
status: Fix Committed → Confirmed
Changed in openobject-addons:
status: Confirmed → Fix Released

Hello Denis,

Still having this issue in latest . I am attaching video of my test case. please have a look on that. And I am changing the bug status to confirm as this issue still occurs with latest trunk.

Regards.

Changed in openobject-addons:
status: Fix Released → Fix Committed

Can't repro, everything seems correct in both 7.0 and trunk here.

Changed in openobject-addons:
status: Fix Committed → Fix Released
Changed in openerp-colombia:
status: New → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Duplicates of this bug

Other bug subscribers