oecn_base_font

Bug #1093755 reported by Joshua Jan(SHINEIT) on 2012-12-26
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
openerp-china
Undecided
Unassigned

Bug Description

Client Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\web\http.py", line 195, in dispatch
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\web\controllers\main.py", line 1372, in load
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\web\session.py", line 40, in proxy
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\web\session.py", line 28, in proxy_method
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\web\session.py", line 101, in send

Server Traceback (most recent call last):
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\web\session.py", line 87, in send
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\netsvc.py", line 361, in dispatch_rpc
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\service\web_services.py", line 598, in dispatch
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\service\security.py", line 40, in check
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\pooler.py", line 50, in get_pool
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\pooler.py", line 33, in get_db_and_pool
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\registry.py", line 156, in get
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\registry.py", line 178, in new
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\loading.py", line 336, in load_modules
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\loading.py", line 251, in load_marked_modules
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\loading.py", line 186, in load_module_graph
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\loading.py", line 75, in <lambda>
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\modules\loading.py", line 128, in _load_data
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\tools\convert.py", line 955, in convert_xml_import
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\tools\convert.py", line 848, in parse
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\tools\convert.py", line 815, in _tag_record
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\base\ir\ir_model.py", line 929, in _update
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\openerp\addons\base\ir\ir_ui_view.py", line 206, in write
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\osv\orm.py", line 4170, in write
File "C:\Program Files\OpenERP7\Server\server\.\openerp\osv\orm.py", line 1546, in _validate
except_orm: ('ValidateError', u'\u9a8c\u8bc1\u5b57\u6bb5 arch \u65f6\u53d1\u751f\u9519\u8bef\uff1aInvalid XML for View Architecture!')

Alex Duan (duanyp91) wrote :

Has this bug repaired yet ? I came into this error this morning,too.

Changed in openerp-china:
status: New → Invalid
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers