OpenStack Compute (Nova)

Create a new aggregate with same name as deleted not working

Reported by John Garbutt on 2012-02-29
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenStack Compute (nova)
Low
John Garbutt

Bug Description

Repo steps:
* create new aggregate
* delete aggregate
* create aggregate with the same name as aggregate above

Expected
* aggregate is in the created state

Actual
* aggregate is created but is in the dismissed state

Changed in nova:
assignee: nobody → John Garbutt (johngarbutt)

Fix proposed to branch: master
Review: https://review.openstack.org/4688

Changed in nova:
status: New → In Progress
Changed in nova:
importance: Undecided → Low
milestone: none → essex-rc1

Reviewed: https://review.openstack.org/4688
Committed: http://github.com/openstack/nova/commit/6857fd2d952e5602a227a5f24173c75ba3e70f7b
Submitter: Jenkins
Branch: master

commit 6857fd2d952e5602a227a5f24173c75ba3e70f7b
Author: John Garbutt <email address hidden>
Date: Wed Feb 29 11:28:12 2012 +0000

    Fixes bug 943188

    Enusre when an aggregate is re-created, it is in the created state,
    not just the state it was when last created.

    Change-Id: Ie8d63e3d334a872d52d81a9bd66730f08323d5c9

Changed in nova:
status: In Progress → Fix Committed
Thierry Carrez (ttx) on 2012-03-20
Changed in nova:
status: Fix Committed → Fix Released
Thierry Carrez (ttx) on 2012-04-05
Changed in nova:
milestone: essex-rc1 → 2012.1
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers