[sriov] nova does't regard second nic after booting

Bug #1606747 reported by xhzhf on 2016-07-27
6
This bug affects 1 person
Affects Status Importance Assigned to Milestone
OpenStack Compute (nova)
Undecided
Unassigned

Bug Description

Description
===========
After booting a vm, we attach a sriov port to the vm. It can't work. Because the port have not corrent profile.pci_slot information.

Steps to reproduce
==================
* boot a vm
* create a sriov port
* attach sriov port to the vm

Expected result
===============
add sr-iov pci device successfully

Actual result
=============
because lack of pci_slot, we can not add pci device correctly

Environment
===========
Kilo & Mitaka

xhzhf (guoyongxhzhf) on 2016-07-27
tags: added: sriov
eil397 (anton-haldin) wrote :

Hi xhzhf,
Thank you for reporting this case.

Can you provide logs ?

Your bug report looks like this one https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1499269.

In this case it should be marked as duplicated.

xhzhf (guoyongxhzhf) on 2016-08-13
Changed in nova:
assignee: nobody → xhzhf (guoyongxhzhf)
Changed in nova:
status: New → In Progress
Sean Dague (sdague) wrote :

There are no currently open reviews on this bug, changing
the status back to the previous state and unassigning. If
there are active reviews related to this bug, please include
links in comments.

Changed in nova:
status: In Progress → New
assignee: xhzhf (guoyongxhzhf) → nobody
Sean Dague (sdague) wrote :

Automatically discovered version kilo in description. If this is incorrect, please update the description to include 'nova version: ...'

tags: added: openstack-version.kilo
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers